Ecstatic Dance Culemborg - DJ Martyn Zij

Ecstatic Dance Culemborg – DJ Martyn Zij

do 28 maart 2024

Tickets   Event

Dans zoals je je voelt. Dans zoals je bent. Zonder oordeel en zonder gene. Wij nodigen je uit om op de dansvloer je verwachtingen los te laten, en er met volle overgave te zijn. Om in verbinding te komen met jezelf en met de anderen. Om bij jezelf thuis te komen en je lichaam volledig te voelen. Om heerlijk vrij te dansen.

Tijdens een Ecstatic Dance avond word je uitgenodigd om zonder te praten de dansvloer met elkaar te delen. De avond wordt begeleid door een Ecstatic Dance DJ, die met de muziek inspeelt op de behoefte en energie van de dansers. Twee uur lang mag je je op blote voeten volledige vrij uiten door middel van dans en beweging. Het is een uitnodiging om voor een moment contact te maken met wat er in het moment in jou leeft. We dansen puur en met een heldere geest. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom niet toegestaan. Danservaring is niet nodig.

DJ Martyn Zij:

Ecstatic Dance dj Martyn Zij developed an unique taste for all kind of music from all over the world, diverse but with a similar characteristic – music which gives space, excites trance and imagination but also ensures a presence in the “here and now”. His sound ranges from grounding bass & beats, tribal grooves to a more meditative and lyrical vibe. These he brings together in a funky and soul-full way touching the heart of the dancer. Martyn plays Ecstatic Dance journeys and “conscious” parties all over Europe and further and also loves to share his own creations and remixes on the dance floor.

Luister naar zijn muziek op:
Soundcloud
Mixcloud

Programma:
19:00 – Zaal open / inloop
19:30 – inleiding (ceremonie door Natascha van Achterbergh)
20:00 – Ecstatic Dance muziekreis begeleid door DJ Martyn Zij
22:00 – Gezamenlijke afsluiting met fruit en thee

*Neem je eigen drinkbeker of flesje mee (geen glas), zodat je deze tijdens de avond kan bijvullen met thee of water.

  28 maart 2024
  Deur open: 19:00 uur uur
  de zaal
  Entree: € 23,30

Tickets   Event