Ecstatic Dance Culemborg - DJ Yarun Dee

Ecstatic Dance Culemborg – DJ Yarun Dee

do 30 mei - 19:30 uur

Tickets

Dans zoals je je voelt. Dans zoals je bent. Zonder oordeel en zonder gene. Wij nodigen je uit om op de dansvloer je verwachtingen los te laten, en er met volle overgave te zijn. Om in verbinding te komen met jezelf en met de anderen. Om bij jezelf thuis te komen en je lichaam volledig te voelen. Om heerlijk vrij te dansen.

Tijdens een Ecstatic Dance avond word je uitgenodigd om zonder te praten de dansvloer met elkaar te delen. De avond wordt begeleid door een Ecstatic Dance DJ, die met de muziek inspeelt op de behoefte en energie van de dansers. Twee uur lang mag je je op blote voeten volledige vrij uiten door middel van dans en beweging. Het is een uitnodiging om voor een moment contact te maken met wat er in het moment in jou leeft. We dansen puur en met een heldere geest. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom niet toegestaan. Danservaring is niet nodig.

Yarun Dee is an artist with a unique style within the Ecstatic Dance Community. Being a resident dj in Amsterdam, he is playing on Ecstatic Dances and Conscious Festivals around the planet.
The sets he plays are influenced by tribal shamanic and folkloric sounds from around the world, mixed with the full spectrum of electronic music styles.

Beluister zijn sets:
Soundcloud
Mixcloud

Programma:

19:00 – zaal open
19:30 – inleiding (ceremonie door Marloes Sliedrecht)
20:00 – Ecstatic Dance muziekreis begeleidt door DJ Yarun Dee
22:00 – gezamenlijke afsluiting met fruit en thee

 

*Neem je eigen drinkbeker of flesje mee (geen glas), zodat je deze tijdens de avond kan bijvullen met thee of water.
Klik hier voor meer (praktische) info over Ecstatic Dance.

  30 mei 2024
  Deur open: 19:00 uur uur
  de zaal
  Entree: € 23,65 | aan de deur (contant of met Tikkie): € 22,50

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda