eindejaarsconference Theo Elfrink: Van gas los 2

eindejaarsconference Theo Elfrink: Van gas los 2

vr 30 december 2022

Tickets

Op 30 december geeft Theo Elfrink weer een eindejaarsconference. Hij bouwt hierbij voort op het succes van zijn conference 5 jaar geleden en op de actualiteit van de huidige crises.
Of het nou Corona, PFAS, Stikstof is, Theo weet de oorzaken van de problemen simpel uit te leggen met net zulke simpele oplossingen. Theo is erg begaan met de landbouwcrisis, hij is immers de zoon van een boer die reeds in de jaren zeventig tegen schaalvergroting was. Zijn belangrijkste thema is echter de klimaatcrisis en hoe wij van het gas af kunnen komen. De conference van Theo houdt het midden tussen een thematische conference en een terugblik op de afgelopen Corona-jaren. Het waren rampjaren en er zullen er waarschijnlijk nog velen volgen, maar uiteindelijk kan hij dat ook wel weer relativeren. We gaan immers, net als vroeger, gewoon allemaal dood.

Oplossingen op macro- niveau passeren de revue, maar vooral praktische zaken die je zelf nu of morgen al kunt toepassen. Theo wisselt zijn komische teksten af met liedjes in het achterhoeks, zijn moedertaal. De conference duurt ongeveer een uur, maar als Theo veel respons krijgt kan het veel langer worden. Afleiden is dus op eigen risico.

  30 december 2022
  Deur open: 20:30 uur
  de zaal
  Entree: € 12,50

Tickets