UITVERKOCHT: Emma van der Schalie met Sofie van der Schalie, Jala en James Heywood en het koor Zaffre

UITVERKOCHT: Emma van der Schalie met Sofie van der Schalie, Jala en James Heywood en het koor Zaffre

zo 17 december 2023

Tickets   Event

Have yourself a merry little Christmas in de Gelderlandfabriek! Een kerstconcert om van te smullen met de ultieme kersthits van Bing Crosby en Ella Fitzgerald, de mooiste Christmas Carols en fonkelende verrassingen. Kerst vier je met familie dus op het podium staan de zussen Emma en Sofie van der Schalie (viool en altviool) en vader en dochter James en Jala Heywood (piano, contrabas en zang). Emma is bekend van Fuse en het TV-programma Podium Klassiek en Jala is één van de grootste muzikale talenten van deze tijd. Van Bach tot de Blues, alle registers worden opengetrokken om deze kerst spectaculair te vieren. Hallelujah! 

header: Emma van der Schalie

Zaffre is een Culemborgs a cappella koor onder leiding van Tielse pianiste en koorleider Ineke Geleijns. 
Het repertoire van Zaffre varieert van jazzy songs tot Nederlandstalig cabaret en van wereldmuziek tot folksongs. Zaffre zoekt altijd naar bijzondere arrangementen en staat garant voor een avontuurlijke aanpak in zowel muziekkeuze als uitvoering.  
De leden van Zaffre zijn gemotiveerde en ambitieuze zangeressen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Hun theatrale capaciteiten blijven echter ook nooit onopgemerkt.  

Het kinderkoor van de Distelvlinder heeft helaas moeten afhaken bij dit kerstconcert.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

  17 december 2023
  Deur open: 14:15 uur
  Aanvang: 14:30 uur
  de zaal
  Entree: € 22,50 inclusief pizzapunt

Tickets   Event