Erem

Erem

do 16 februari

Tickets   Event

Onder de naam ‘An evening at the Factory’ wordt een maandelijkse artist meetup georganiseerd in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Dit keer verwelkomen we het trio Erem.

Erem is een Belgisch trio – Mirte Leconte (zang), Stan Maris (accordeon), Nicolas Van Belle (gitaar, effecten) –  met een gedeelde interesse in klank en transformatie. De zang brengt melodisch kleur aan binnen de harmonie en textuur van accordeon en gitaar, waarbij de klankkleuren soms dicht langs elkaar schuiven. Het drietal overlapt verschillende muzikale domeinen, zoals jazz, improvisatie, kamermuziek, folk en koormuziek. Een belangrijke rode draad in hun muziek zijn de overgangen en variaties tussen consonant en dissonant, structuur en textuur, rust en beweging. Hiervoor creëert het trio een eigen speelveld van originele composities waarin ze de luisteraar meenemen in een afwisselende, kleurrijke reis.

 

 

 

 

Debuutalbum ‘Aare’ komt eind januari uit bij het aan De Perifeer gelieerde platenlabel Esc.rec. en deze uitgave wordt gevierd met een kleine tour, waaronder een paar zeldzame shows in Nederland.

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

 

An Evening at the Factory is mede mogelijk gemaakt door:

 

  16 februari 2023
  Deur open: 19:00 uur
  Aanvang: 19:30 uur
  het pleintje
  Entree: € 10,00

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda