Jordi de Vetten

Jordi de Vetten

do 16 mei - zo 14 juli

Jordi de Vetten is een maker gevestigd in Amsterdam en is in 2023 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Hij gebruikt verschillende media (fotografie, schilderkunst, film) om ideeën rond verhalen en standpunten te onderzoeken en de implicaties ervan te evalueren.

De Gelderlandfabriek is een voormalig meubelfabriek, die na een periode van kraak, legalisering en verbouwing, een plek is geworden voor betaalbare ateliers en flexwerkplekken, in combinatie met een theater- en muziekpodium en een restaurant. De exposities zijn voor ons een manier om te laten zien waar de kunstenaars in het pand voor staan. Mensen van het proces, de lange adem. Mensen die weten dat creatie iets is dat zijn eigen regels en wetten kent, iets waarin tijd en aandacht een andere rol spelen. De identiteit die wij uitstralen is er eentje van het experiment, de zoektocht naar het vinden van een persoonlijke taal in het vertellen van je verhaal.

Jonge, pas afgestudeerde kunstenaars krijgen met een expositie bij de Gelderlandfabriek de kans om op toegankelijke wijze een breed publiek te bereiken.

opening: donderdag 16 mei om 20:00 uur

  16 mei 2024 - 14 juli 2024
  Zie openingstijden
  de entree
  Entree: gratis!

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda