Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet

zo 25 september 2022

Tickets   Event

Beter na Bataclan

Op vrijdag 13 november 2015 was Ferry Zandvliet met vrienden in het Bataclan Theater in Parijs. Hij overleefde daar een terroristische aanslag. Die gebeurtenis werd een kantelpunt in zijn leven. Zoals hij zelf aangeeft was hij vaak een ‘ouwe zeikerd’, boos op zijn omgeving, zijn ouders en de wereld om hem heen. Na het verwerken van de aanslag maakte zijn boosheid plaats voor dankbaarheid en vergeving. Hij sloot vriendschap met de vader van een van de aanslagplegers. Hierover maakte hij een documentaire. De afgelopen jaren heeft Ferry zijn persoonlijke verhaal naar een breder kader getrokken. Hij houdt motivatielezingen voor onder andere scholen, bedrijven en politie.

Zijn verhaal gaat over veerkracht en verbinding. Maar ook over tegenslag als uitdaging zien en streven naar de beste versie van jezelf.

Preek & Pint op ’t Pleintje is de titel van een serie scherpzinnige en actuele lezingen. Elke maand een andere spreker. Elke maand een ander thema. Centraal staat de zoektocht naar “zingeving” in deze enerverende en soms ook verwarrende tijd. Tijdens elke lezing krijgt u als publiek volop de kans om vragen te stellen en mee te discussiëren over de aangesneden thema’s. Een bezoek aan de Preek & Pint lezingen levert voer voor de geest en stof tot nadenken. Zeker genoeg om onder het genot van een pint door te praten.    

Reserveren wordt gewaardeerd.

  25 september 2022
  Deur open: 15:30 uur
  Aanvang: 16:00 uur
  het pleintje
  Entree: € 12,00

Tickets   Event