FIEP | support: Doubland

FIEP | support: Doubland

za 27 januari 2024

Tickets   Event

catchy popsongs met bite

Van post punky praatzang tot… FIEP indie noemen doet onvoldoende recht aan het vernuft, de fantasie en ‘catchiness’ van de songs. FIEP maakt energieke, positieve popsongs met een bite. Ze worden geïnspireerd door onder andere Phoebe Bridgers, Porridge Radio en Wet Leg en vooral van die laatste hebben ze veel weg.

Veerle Suzanna Driessen is de oprichter van de band die het eerste daglicht zag tijdens de Amsterdamse Popprijs 2021 waarvoor ze werd geselecteerd met slechts een paar demo’s op zak. Sindsdien is het hard gegaan. Finale Amsterdamse Popprijs, voorprogramma van o.a. Wet Leg en Ratboys, live-sessies bij 3voor12 en KINK en deelname Popronde 2022 als OOR- talent, waar ze één van de meeste geboekte bands waren. Als klap op de vuurpijl de boeking op ESNS op 21 januari 2023!

Er zijn inmiddels drie singles verschenen; Nightshop, Daydreaming en Lola.

Doubland

In vreemde muzikale tijden van mixen, matchen & viben baant een band genaamd ‘Doubland’ zich een weg door het playlist landschap van de moderne jaren ’20 Ergens in een kelder in Harderwijk worden teksten gemaakt die vloeien als een waterval en muziek die je meetrekt in de nieuwe muziekstroming Iets van Rock/Indie/Alternatief (ff filmpje kijken is t best)

Dansen

De avond wordt lekker aanstekelijk afgesloten door DJ Jehudi, die ons op geheel eigenwijze trakteert op het beste van de jaren 90 tot nu. Check in en reis mee.

Off Track is mede mogelijk gemaakt door:

 

  27 januari 2024
  Aanvang: 20:00 uur
  het pleintje
  Entree: € 9,00 | early bird € 7,50

Tickets   Event