finale Parel van de Betuwe

finale Parel van de Betuwe

vr 8 april 2022

Tickets   Event

Wie wint de 31ste Parel van de Betuwe ?

Popcompetitie Parel van de Betuwe is terug. Na twee Parelloze jaren (jaja, corona) gaan regionale artiesten weer ouderwets de strijd aan om die felbegeerde titel. Wie mag zich straks opvolger noemen van Deposit, de band die in 2019 als laatste tot Parelwinnaar werd gekroond?

Aan de 31ste jaargang doen de bands 6 Times A Charm, Rampspoed, Almost Everything en Velveteen Rabbit mee plus singer-songwriters Caya en Idle Hands.

Alle deelnemers krijgen straks maximaal 20 minuten speeltijd om de jury te overtuigen. De opdracht is niet alleen om binnen die tijd eigen werk te spelen, maar ook om zich goed te presenteren. Zo komt de jury tot een totaalscore.

De beloning bestaat uit een budget voor de band. De winnaar kan 300 euro besteden, de nummer twee 200 euro en voor de nummer drie is 100 euro gereserveerd. Ook de winnaar van de publieksprijs krijgt een budget van 100 euro. En dan is er de Gouden Koffer, de beloning voor de beste coversong die de artiesten naast hun eigen werk spelen. Na Madonna, Spice Girls en Justin Timberlake mogen ze nu los gaan op Britney Spears.

  8 april 2022
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: € 15,00

Tickets   Event