Harlem Lake | Album Release Show: Volition Live

Harlem Lake | Album Release Show: Volition Live

vr 3 maart 2023

Tickets   Event

Harlem Lake, de Nederlandse winnaar van de European Blues Challenge 2022, brengt live-album uit genaamd “Volition Live” en nodigt alle fans uit voor de release show op 3 maart 2023 in Culemborg!

Op 24 februari, 1,5 jaar na hun debuutplaat (A Fool’s Paradise vol. 1), verrast Harlem Lake de fans met een nieuwe plaat. ‘Volition Live’ bevat 6 nummers van ‘A Fool’s Paradise vol. 1’, 6 covers en 1 nieuw origineel, allemaal live opgenomen. De band nam twee van hun grootste liveshows van 2022 op; mainstage Culemborg Blues (28.08.22) en een theatershow tijdens Better Get Hit Festival (10.09.22). Op de plaat hoor je het beste van die twee werelden: zowel de extatische energie van het festivalpodium als de eerlijke focus van een theaterzaal.
Ter viering van deze gelegenheid organiseert Harlem Lake samen met de organisatie van Culemborg Blues hun album release show. Deze vindt plaats op vrijdag 3 maart in De Gelderlandfabriek in Culemborg. Zoals ook op de plaat te horen is, zal de band daar optreden met hun 10-koppige band. Alle fans zijn van harte uitgenodigd om deze show bij te wonen en mede daarom koos Harlem Lake deze centraal gelegen locatie.
Harlem Lake won in juni 2022 de European Blues Challenge na het winnen van de Dutch Blues Challenge in 2019. Hun debuutplaat ‘A Fool’s Paradise vol.1 uit 2021 demonstreert de muzikale ontwikkeling en potentie van de band. Frans magazine Rock ‘n Force schreef: ”Door middel van rock, blues en soul toont Harlem Lake ongelooflijke diepte en een gevoel van perfecte vloeibaarheid, allemaal geleid door de intense en krachtige stem van hun zangeres. Monumentaal.” Ze hebben in 2022 op meerdere internationale festivals gestaan en werken momenteel aan hun tweede studio-opname: ‘A Fool’s Paradise vol. 2’ die in juni 2023 wordt verwacht.

Tickets en CD pre-orders zijn te bestellen via de website van de band: www.harlemlake.com

 

  3 maart 2023
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  de zaal
  Entree: € 15,00

Tickets   Event