Heartbreaker celebrating the music of Tom Petty

Heartbreaker celebrating the music of Tom Petty

za 29 april 2023

Tickets   Event

Een avond met Heartbreaker is genieten van de songs van Tom Petty in authentieke uitvoeringen en met de authentieke sound. De band probeert echter niet zomaar klakkeloos te imiteren, er wordt een sfeer neergezet waarin je wordt meegevoerd door het muzikale leven en de indrukwekkende carrière van Tom Petty. Veel werk van Tom Petty & the Heartbreakers, maar ook enkele nummers uit het solowerk van Petty. Tom Petty was een grootheid in Amerika en scoorde wereldhits met bijvoorbeeld nummers als Refugee, Into the great Wide Open en Mary Jane’s last dance. 

Heartbreaker is een band samengesteld uit muzikanten met een rijk verleden. Een aantal hebben hun sporen al verdiend in de tribute-scene (Deep Purple, Thin Lizzy) en ervaring is een understatement. De band is een lang gekoesterde wens van Rob om de songs en muzikale erfenis van Tom Petty te eren.

Tom Petty breekt in 1976 door met zijn rockband Tom Petty & the Heartbreakers. Inmiddels heeft hij miljoenen platen verkocht. In 2002 werd Petty bijgezet in The Rock & Roll Hall of Fame. Vanzelfsprekend zullen hits als Running down a dream, I won’t back down, Free fallin’ en American girl aan bod komen. Daarnaast worden ook enkele minder bekende maar zeker niet minder wonderschone nummers in het repertoire verwerkt. Tom Petty maakte er een goed gebruik van om zelf wat covers live te brengen, zoals bijvoorbeeld van The Animals en The Byrds. Ook die zul je in de setlist terugvinden. Heartbreaker gedijt overal, van club en muziekcafe tot theater. Meemaken en bij zijn!

Rob Smeink – Lead vocals, guitar
Peter Alberts – Bass, vocals
Peter Jan Kleevens – Keyboard, Hammond
Onno Blok – Guitar, mouth harp
Marcel Poeze – Drums
Franka Kleevens – Vocals, backing vocals

  29 april 2023
  Deur open: 19:45 uur
  de zaal
  Entree: € 20,50

Tickets   Event