Jeroen van Veen | ligconcert Best of Einaudi | uitverkocht

Jeroen van Veen | ligconcert Best of Einaudi | uitverkocht

zo 12 juli 2020

Tickets   Event

Een fantastisch en super-relaxed concept: liggend een concert van Jeroen van Veen beleven.

Een ligconcert is een concert waarbij je zelf gaat liggen. Zo simpel kan het zijn. Maar zo is het vaak niet. Er komt veel meer kijken bij een ligconcert voor jou als bezoeker. Je neemt je eigen matje, matrasje, luchtbed, dekentje en kussentje mee naar de Gelderlandfabriek.
Een heel gesjouw natuurlijk maar het is het waard: zodra je Noord binnenkomt merk je meteen hoe relaxed de sfeer is. Niet zweverig. Vaak wordt het omschreven als een open festivalsfeer met een vleugje kampeercouture.  Het is prachtig om te zien hoe makkelijk mensen naast vreemden gaan liggen en al gauw contact hebben met de buren. Op gepaste afstand in deze tijd, dat dan weer wel.

Op de achtergrond hoor je tijdens aanvang de bezoekers gezellig fluisteren, zie je ze een biertje of wijntje halen bij de bar, nog even rondkijken, een beetje lachen om de luchtpompen die je hier en daar hoort. Wanneer het licht dimt en de pianist opkomt wordt het ineens stil, het concert begint en iedereen gaat voorzichtig liggen, alles om je heen laat je op een gegeven moment vanzelf los terwijl Jeroen van Veen je meeneemt.

  12 juli 2020
  Deur open: 20:15 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  de zaal
  Entree: € 25,00

Tickets   Event