Kick Off Parel van de Betuwe: Rampspoed | Viper 3.0

Kick Off Parel van de Betuwe: Rampspoed | Viper 3.0

za 11 maart 2023

Tickets

foto header: John Verhagen

Twee jaar was het stil, maar nu is de leukste popcompetitie van Midden-Nederland terug. Voor beginnende bands, acts en singer/songwriters uit de Betuwe. Rock, metal, punk, indie, folk, soul, reggae, blues, hiphop you name it. Op zaterdag 11 maart 2023 is de kick-off van de 32ste Parel van de Betuwe.

Om er meteen maar even lekker in te komen trappen we af met Rampspoed, de publieksfavoriet van de vorige editie, en de jongens van Viper 3.0!

Rampspoed

 

foto: John Verhagen

Rampspoed is een boerenrock- of feestrockformatie uit de Betuwe. Specialiteit is muzikale overlast verzorgen bij tent- en schuurfeesten. Ook zijn de heren op festivals waar men van een feestje houdt, als een vis op de viskraam. Een optreden van de heren Rampspoed staat bol van energie. Kom je voor je rust? Sterkte.

Viper 3.0

20 jaar geleden won Viper pocketpop en speelde Appelpop plat, waarna de band een sabbatical nam van 20 jaar. Voorjaar 2017 kwamen ze weer bij elkaar en doken de oefenruimte in. Niet alleen de klik was er nog, maar ook de inspiratie en het vuur. De oude nummers werden opgepoetst en nieuw leven ingeblazen en er werd volop nieuw werk geschreven. De naam werd gewijzigd in Viper 3.0 (de verbeterde versie)
Verwacht dus niet de zoveelste coverband, want Viper 3.0 speelt hard en meedogenloos hun eigen virtuoze mix van Funk, Rock, Hardcore en Crossover.

Gerco Honders – Zang
André van Toorn – Gitaar & backingvocals
Twan van der Heijden – Bas
Albert Mooiman – Drums & backingvocals

 

  11 maart 2023
  Deur open: 19:45 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: € 10,00

Tickets