kick off Parel van de Betuwe

kick off Parel van de Betuwe

vr 25 maart 2022

Tickets   Event

Twee jaar was het stil, maar nu is de leukste popcompetitie van Midden-Nederland terug. Met een krachtige kick off in de zaal vieren we de come back met vurige optredens van Culemborgs goud:

21:00 Tom van Munster

22:00 MudoZer

MudoZer, stevig en soms ook weird

Vier vrienden uit Culemborg en omgeving besloten eind 2019 om op Betuws zand een band te bouwen. Ze gooiden de betonmixer vol met een mengsel van zompige sludge metal en een schepje stevige stonerrock, topten de mix af met een klein scheutje psychedelica en zie hier, MudoZer is geboren.

MudoZer bestaat uit Matthew Roelandschap (zang), Riesjart Mendoza (bas), Dave Mudde (gitaar) en Jerry Mudde (drums/samples). De bandleden vinden het lastig te omschrijven welke stijl ze nu spelen, maar geven met invloeden van Jane’s Addiction, Tool en Corrosion of Conformity een hint welke richting het op gaat. In

sommige nummers worden samples toegepast, terwijl zanger Matthew veel verschillende effecten op zijn stem gebruikt. Samengevat: “We laten eigenlijk alles toe wat er uit onze jams rolt. In de regel stevig, soms ook weird”.

 

  25 maart 2022
  Deur open: 20:30 uur
  Aanvang: 21:00 uur
  de zaal
  Entree: € 10,00

Tickets   Event