KOOSJE en João Erbetta

KOOSJE en João Erbetta

vr 5 juli 2024

Tickets   Event

Als voorprogramma tijdens Fransche Zomer a/h Spoel

De Fransche School en de Gelderlandfabriek presenteren een nieuw muzikaal avontuur met een mix van Klassiek en Jazz.
Met als hoofdprogramma Fuse!

Koosje

Koosje Sekreve is singer-songwriter met een voorliefde voor Neo Soul, folk-jazz, r&b riffs en delicieuze harmonieën.
Ze trad op met artiesten zoals Colin Benders, Steve Reich & Gwilym Simcock, ging viral op social media, stond in de LINDA. en werd opgemerkt door vele bekende artiesten zoals Lalah Hathaway en Robin Thicke.

Ze bracht onlangs haar debuut album “It’s Time” uit waar maar liefst zestien songs op staan en werd geprezen door onder meer Ruben Hein, Gregory Porter en David Crosby.

foto: Liz van den Akker

João Erbetta

João Erbetta is een man van het multi-project en multicultureel muzikant. Hij is gitarist, zanger, componist én muziekproducent uit São Paulo, Brazilië. Toegelegd op het opbouwen van een instrumentale carrière waarin hij het beste van de Braziliaanse muziek combineert met de traditie van Noord-Amerikaanse jazz en latinritmes.

Ook is João muzikaal leider, componist en muziekbegeleider van de Netflix-serie “Girls From Ipanema”.

Fuse

Laat het maar aan de zes muzikale geniën van Fuse over om een unieke, muzikale avond bij Werk aan het Spoel te verzorgen. Door hun achtergronden in klassiek en jazz brengen zij een muzikale wereld die je alleen bij hen kunt vinden. Fuse brengt unieke, voor het ensemble geschreven muziek van een enerverende generatie (inter)nationale componisten samen met inspiratiebronnen als Miles Davis of Maurice Ravel. Van prachtige melodieën tot rauwe improvisaties; de groep weet de veelzijdigheid van zijn bezetting maximaal te benutten en zich op die manier steeds weer te vernieuwen. Loeistrak, fris en uit het hoofd.

Fuse bestaat uit: Adriaan Breunis: altviool · Daniel van Dalen: drums · Emma van der Schalie: viool · Julia Philippens: viool · Mascha van Nieuwkerk: cello · Tobias Nijboer: contrabas

Let op: Deze voorstellingen vinden plaats bij Werk aan het Spoel (Goilberdingerdijk 40 Culemborg) in het mooie amfitheater (buiten).

Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel kunnen helaas niet worden retour genomen of geruild.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

  5 juli 2024
  Werk aan het Spoel
  Entree: € 25,00

Tickets   Event