Little Victor, Shakedown Tim, Paul en Thomas van den Berg

Little Victor, Shakedown Tim, Paul en Thomas van den Berg

do 26 oktober 2023

Header: Thomas van den Berg
Fotograaf: Ayolt Kloosterboer

Blues@ the Factory is here to stay. Samen met For the Road blijven we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neerzetten.
Deze keer met gitarist Thomas van den Berg, contrabasist Paul van den Berg, Little Victor en Shakedown Tim.

Paul en Thomas van den Berg

Thomas van de Berg is beter bekend als Kid Harpin en maakt o.a. deel uit van het duo The Guitar Guy and Kid Harpin´ en The Tru Tones, Paul van den Berg wordt in de muziekwereld The Sugadaddy genoemd. Hij speelt in meerdere bezettingen waaronder The Tru Tones en Sugadaddy & The Honeydrippers.

 

Little Victor & Shakedown Tim

Award-winner muzikant en producer Little Victor (USA) (a.k.a. The Beale Street Blues Bopper) is een international gerespecteerde blues singer-songwriter, gitarist en harmonicaspeler bekend aan beide kanten van de oceaan voor zijn vette, eigenzinnige en geïnspireerde real deal postmodern down-home blues. Hij wordt de King of Grit genoemd. Zijn live shows zijn een blend van juke joint blues en cabaret.

Hij werkt voor zijn Europese tours al jaren samen met Shakedown Tim (BE)

“Shakedown Tim” brengt down home blues en uptown boogie zoals die klonk in de jaren ’40 en ‘50, maar zijn songs zijn hedendaags. Hij zit op hetzelfde platenlabel als Victor en bracht al 2 succesvolle albums uit.

Victor en Tim worden vanavond elk door de huisband begeleid.

www.littlevictormusic.com
www.shakedowntim.be

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

  26 oktober 2023
  Deur open: 20:00 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  het pleintje
  Entree: betaal wat je kunt