Loes Visser > silent Disco: DJ Rick Snel > festa di una Volta

Loes Visser > silent Disco: DJ Rick Snel > festa di una Volta

za 22 augustus

Tickets

Loes Visser

Loes Fabienne is een 18 jarige singer-songwriter uit Noord-Holland. Loes doet wat ze doet om haar persoonlijke verhalen te kunnen delen met haar publiek en zo mensen te raken. Haar repertoire bestaat uit popsongs met invloeden van folk, country en gospelmuziek. Ze heeft een talent voor het schrijven van poëtische teksten. Pakkende en melodieuze zanglijnen schudt ze uit haar mouw. Loes heeft een heel eigen stemgeluid; krachtig maar toch heel gevoelig. Als jonge meid beklom ze vele singer-songwriter podia. Dit kun je voelen aan de intieme sfeer van haar gigs. Tenslotte is Loes onlangs aangenomen op de Herman Brood Academie in Utrecht.

silent Disco: DJ Rick Snel

Rick Snel, bekend als dj en organisator van de We Love feesten, draait voor jou zijn favoriete tracks in een silent disco setting.
Je kan de beste dansbare muziek verwachten vanaf de jaren 60 tot nu.  Dans in je eigen bubbel en laat Rick Snel je mee nemen door alle decennia aan hits.

festa di una Volta

Er was eens een feestje… una Volta neemt jullie graag mee op een kleine reis rond de wereld!
Geniet bijvoorbeeld van een Caribische cocktail, proef de lekkerste bites en laat je verrassen door een van de bijzondere acts.. Voor heel even ben je op vakantie in eigen land!

  22 augustus 2020
  Deur open: 20:15 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  door de hele fabriek
  Entree: € 29,00

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda