Maarten Ducrot

Maarten Ducrot

zo 28 november 2021

Tickets   Event

*LET OP! Deze voorstelling is verplaatst van 28 november 16:00 uur naar  28 november 15:00 uur vanwege coronamaatregelen.

Preek & Pint op ’t Pleintje

Maarten Ducrot is als voormalig Nederlands profwielrenner inmiddels niet meer weg te denken als wielercommentator. Hij werkt ook als organisatieadviseur en heeft zijn eigen adviesbedrijf. Parallellen tussen wielrennen en het dagelijks leven zijn onderwerp van zijn lezing. Hoe komt een mens tot prestaties? Wat is de parallel tussen een wielerpeloton en het werken in of voor een organisatie? Wat zijn de drijfveren van de mens en hoe verhouden we ons tot onze ambities? Van Maarten Ducrot kun je een lezing verwachten die je aan het denken zet en waarvan de soundbites nog lang zullen naklinken.

Preek & Pint op ’t Pleintje is de titel van een serie scherpzinnige en actuele lezingen. Elke maand een andere spreker. Elke maand een ander thema. Centraal staat de zoektocht naar “zingeving” in deze enerverende en soms ook verwarrende tijd. Tijdens elke lezing krijgt u als publiek volop de kans om vragen te stellen en mee te discussiëren over de aangesneden thema’s. Een bezoek aan de Preek & Pint lezingen levert voer voor de geest en stof tot nadenken. Zeker genoeg om onder het genot van een pint door te praten.    

foto header: Madara Parma

  28 november 2021
  Deur open: 15:30 uur
  Aanvang: 15:00 uur
  het pleintje
  Entree: € 15,00 inclusief een pint

Tickets   Event