Magnolia > silent Disco: DJ Rick Snel > festa di una Volta

Magnolia > silent Disco: DJ Rick Snel > festa di una Volta

za 29 augustus

Tickets

Magnolia

Als je Magnolia zegt, zeg je folk. En americana. Aniek, Eva en Lisa vormen een band met een zeldzame chemie. Deze unieke vrouwen hebben elk hun sporen verdiend in de muziekindustrie. Open en eerlijk brengen ze hun stemmen samen tot één geluid. Adembenemende arrangementen die je continu op het puntje van je stoel doen zitten. Muziek die zich het best laat omschrijven als ingetogen en expressief tegelijk, gearrangeerd met veelkleurige harmonieën.  

Drie stemmen, twee gitaren, één sound: het trio schrijft en performt haar eigen songs en tilt covers naar een geheel nieuw level. 

Magnolia creëert met haar optredens een intieme sfeer die doet denken aan Good Harvest, The Staves en I’m with her.

silent Disco: DJ Rick Snel

Rick Snel, bekend als dj en organisator van de We Love feesten, draait voor jou zijn favoriete tracks in een silent disco setting.
Je kan de beste dansbare muziek verwachten vanaf de jaren 60 tot nu.  Dans in je eigen bubbel en laat Rick Snel je mee nemen door alle decennia aan hits.

Festa di una Volta

Er was eens een feestje… una Volta neemt jullie graag mee op een kleine reis rond de wereld!

Geniet bijvoorbeeld van een Caribische cocktail, proef de lekkerste bites en laat je verrassen door een van de bijzondere acts.. Voor heel even ben je op vakantie in eigen land!

  29 augustus 2020
  Deur open: 20:15 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  door de hele fabriek
  Entree: € 29,00

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda