Marquee

Marquee

za 28 december - 20:00 uur

Laat je meevoeren door Marquee op roadtrip langs landschappen die je nooit eerder hoorde. Je chauffeur is Marc Jansen, een liedjes schrijvende gitaarvirtuoos die je de hele rit lieflijk toe zal zingen. Je raast met hem in de mooiste wagens tussen universa die kunnen wisselen als in een droom: op snelwegen en dijken door steden en polders, onder zinderende zon of woelige wolken, maar immer soepel switchend van versnelling naar versnelling. Bij elke tankstop trakteert hij je op koffie.

Met soms een knipoog in de blinkende achteruitkijkspiegel – het verleden blijft Marquee’s leermeester – kijkt Marc bovenal op de weg voor hem. Al zijn invloeden worden bijgestaan door een eigentijdse aankleding en moderne sound. Hij flirt met muzikale voorgangers als J.J. Cale en Mac de Marco, maar zet elk element geraffineerd naar zijn eigen hand. Combinaties die je niet voor mogelijk hield, blijken verrassend lekker: van country naar powerpop en alle onstuimige liefdesbaby’s ertussen. De muziek vouwt zich als een perfect passende mantel om Marquee’s intieme teksten heen, die met jou in de bijrijderstoel in gesprek gaan. Dus kom, pak je jas en stap in, doe vooral je gordel om. Dit wordt de rit van je leven.

Off Track is mede mogelijk gemaakt door:

Deze Off Track is een popfeest met STIP.

Pay What You Can

Bij de STIP voorstellingen koop je van te voren je kaartje via de button op de website, die je door-leidt naar het betaalsysteem van theater de Fransche School.
Hier geef je aan of je de adviesprijs betaalt of je eigen gekozen tarief met een minimum van € 2,50.

  28 december 2024
  Deur open: 19:45 uur
  het pleintje
  Entree: pay what you can

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda