online: Margriet Sjoerdsma en The Art Of Two met Ed Verhoeff en Ilja Reijngoud

online: Margriet Sjoerdsma en The Art Of Two met Ed Verhoeff en Ilja Reijngoud

za 15 mei 2021

Tickets

Over Margriet Sjoerdsma schrijven de kranten: Margriet sluit overtuigend aan bij de succesvolle singer-songwriters met een eigen geluid die Nederland rijk is. Ze is van wereldniveau, haar Eva Cassidy Tribute zorgt voor kippenvel, bezinning en emotie. Sjoerdsma is extravert, charmant en een beetje ondeugend.

Ze won onlangs de prestigieuze Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret, die op 2 februari 2019 werd verzilverd met een Bronzen Leeuw in het Schillertheater. Samen met The Art of Two brengt ze haar eigen liedjes, allen even melodieus en verrassend, sommige auto-biografisch.

Ilja Reijngoud en Ed Verhoeff kennen elkaar al sinds lange tijd en speelden regelmatig samen in o.a. Nueva Manteca. Ze speelden mee op elkaars CD’s, deden enige huiskamerconcerten met Elizabeth Simonian, en Ilja speelde mee met het duo Izaline Calister & Ed Verhoeff.

Vanwege hun brede muzikale interesse, willen beide musici als duo een nieuw geluid en stijloverstijgende muziek gaan maken. Sleutelwoorden zijn interactie, vrijheid en speelplezier. Ze hebben al eerder opgetreden met gasten Tineke Postma, Elizabeth Simonian en Sun-Mi Hong

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

De livestream start op zaterdag 15 mei om 20.00 uur. Je ontvangt een half uur voor de start van de stream een link.

  15 mei 2021
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  thuis vanuit de luie stoel
  Entree: € 10,00

Tickets