Peter Beets en Suzan Veneman

Peter Beets en Suzan Veneman

zo 18 oktober

Tickets

Wereldwijd wordt Peter Beets gezien als een van de beste jazzpianisten aller tijden. Met zijn succesvolle optredens en geliefde bewerkingen van klassieke muziek heeft hij een vaste schare trouwe fans opgebouwd. In zijn prijzenkast staan onder meer een Edison (2010), de Prix Martial Solal (1998) en de Pall Mall Export Swing Award (1988). Beets levert ongekend goed ontvangen jazzalbums af, waaronder de meest recente ‘Beets meets Rosenberg, Tribute to Django Reinhardt’ en ‘Our Love Is Here to Stay, Gershwin reimagined’.

Suzan Veneman laat als aanstormend talent op trompet in de jazz scene steeds meer van zich zien. Na haar studie in de VS is zij terug op Nederlandse bodem, waar zij haar melodieuze spel en warme klanken bij het publiek ten gehore laat brengen. In onder andere het ‘Millennium Jazz Orchestra’ van Joan Reinders en het ‘New Jazz Orchestra’ onder leiding van Henk Meutgeert, waar zij regelmatig te zien is, weet zij haar kwaliteiten als soliste met veel smaak in te vullen.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live

.

 

  18 oktober 2020
  Aanvang: 14:30 uur
  de zaal
  Entree: €17,50 inclusief pizzapunt

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda