Piano- en viooldag

Piano- en viooldag

za 12 juni 2021

Op zaterdag 12 juni zullen in totaal 60(!) viool en piano leerlingen een concert geven in de Gelderlandfabriek, Culemborg. Niet tegelijk, maar verspreid over de hele dag zijn er op verschillende tijdstippen 5 concertjes met leerlingen van Hein Franssen (piano) en Tjitske Kwakkel-Homma (viool).

Vanwege Corona konden Franssen en Kwakkel-Homma geen leerlingenconcert organiseren. In de kleine ruimte in de huiskamer zou dit te riskant zijn. Dankzij het Cultuurfonds Culemborg kunnen beide docenten de Gelderlandfabriek en de mooie vleugel huren om een heus concert voor deze beginnende en gevorderde leerlingen te organiseren. Er worden werken gespeeld van Mozart, Katchaturian, Debussy en vele andere componisten. De pianisten spelen allen solo, de violisten kunnen dankzij deze muzikale kruisbestuiving aan de piano begeleid worden door Hein Franssen.

De tijden van de concertjes zijn: 11.00u, 13.15u, 15.30u, 17.15u en ‘s avonds om 20.00u. De concerten overdag duren maximaal één uur. het avondconcert duurt 2 keer 40 minuten.

Geïnteresseerden kunnen zich als luisteraar aanmelden via: hein@heinfranssen.nl. Maximaal 50 luisteraars per concert en reserveren verplicht. Geen entreegeld, maar ná het concert kunnen de bezoekers een vrijwillige bijdrage geven.

  12 juni 2021
  Deur open: 10:45 uur
  Aanvang: 11:00 uur
  de zaal
  Entree: gratis!