Plan Nine - The Long-Lost Songs

Plan Nine – The Long-Lost Songs

vr 15 november - 20:00 uur

Tickets

Op 17 mei komt het album The Long-Lost Songs uit van Arjen Lucassen & Robert Soeterboek’s Plan Nine uit en op vrijdag 15 november staat Robert Soeterboek met Plan Nine op het podium van de Gelderlandfabriek.

Begin jaren negentig ontmoetten Arjen en Robert elkaar en er was zowel muzikaal als persoonlijk meteen een klik. Ze begonnen voor hun plezier te werken aan wat nummers en voordat ze het wisten hadden ze heel veel goeie ideeën verzameld. Ze namen heel wat basisideeën op samen met andere muzikanten en trokken hiermee de aandacht van producenten en platenmaatschappijen. Maar door andere projecten verdween Plan Nine even naar de achtergrond. Toch vonden ze elkaar steeds en het plezier in samenwerken werd weer aangewakkerd. Fast forward naar 2022: Arjen en Robert halen de oude opnames weer uit de kast. Nummers worden herschreven en opnieuw opgenomen en potentiële pareltjes worden verder uitgewerkt. Dit resulteert in een album met originele en vurige nummers met een liefdevolle knipoog naar de jaren ‘ 70 en ‘ 80.

15 november:

Robert Soeterboek zal met Plan Nine Live optreden, vergezeld door een meer dan geweldige band bestaande uit onder andere Ed Warbie (Gorefest, Ayreon) drums Irene Jansen (Ayreon) – zus van Floor Jansen – en Jane Goulding (New Living Blues) op achtergrondvocals, Marcel Singor (Kayak, Ayreon) op leadgitaar, Storm van ‘t Westeinde op gitaar, Joris Lindner op bas en Willem Hoving op Hammond.

 

OnStage van de Gelderlandfabriek is switching gears! Elke tweede zaterdag van de maand gaan we je van je sokken blazen met een landelijk bekende naam die wordt gesupport door iets gaafs. Verwacht metal, rock, blues en goede tribute bands. Kom je deze nieuwe versie proeven? Je drankje staat koud!

  15 november 2024
  Deur open: 19:45 uur
  de zaal
  Entree: € 25,00 | voorverkoop € 23,50

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda