Popquiz

Popquiz

za 23 oktober 2021

Tickets

Voor muziekliefhebbers die hun muziekkennis eens willen testen, organiseert de Bibliotheek Rivierenland een Popquiz. Deze quiz wordt gehouden op zaterdag 23 oktober in de Gelderlandfabriek.

De popquiz wordt op individuele basis of als team gespeeld en bevat veel kennisvragen over de periode van 1960 tot 2015. Verder is er een ronde intro’s en eendagsvliegen. Ook de vraag van wie een bepaalde cover is, passeert de revue. Kennismaking met onbekende muziek is ook een element van de quiz. Absolute kennis over de gehele periode is niet nodig. Voor het winnende team is per teamlid een muziekbon van € 10,00

Stadtholder combineert het beste wat vijftig jaar gitaarrock ons gebracht heeft in een volledig eigen herkenbare stijl met eigen composities. De nummers ontstaan veelal uit een jamsessie en worden daarna geknipt en geschoren tot hapklare rock brokken met een blues-tintje. De teksten zijn van Jaap, meestal in het Engels, soms in het Nederlands. Naast stevige rock is er ook plaats voor gevoelige ballads en af en toe een verrassende cover. Eigentijds, eigenzinnig en een tikje eigenaardig.

Stadtholder driekwart Culemborgs en een kwart Utrechts, de bandnaam verwijst naar het Engelse woord voor Stadhouder. Het geeft precies weer wat de band is: Puur Nederlands met een Engels sausje en verdediger van de rechten van Culemborg als muziekstad.

Aanmelden kan alleen online via de onderstaande knop. Graag inschrijven per team, dat uit maximaal drie deelnemers mag bestaan.

  23 oktober 2021
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: € 5,00

Tickets