Powerized - Better Than You

Powerized – Better Than You

za 18 mei - 20:00 uur

Tickets

Energieke pop uit Nederland.

Powerized is een Nederlandse popband uit regio Breda. De band brengt op geheel eigen wijze energieke pop. Powerized brengt een kleurrijke show met een aanstekelijk enthousiasme en een berg energie. Het sympathieke trio neemt je mee in de lyrisch sterke songs, waarbij je in iedere sfeer wordt mee gezogen. Dit met een unieke, grootse sound, waarin alle uitersten van pop en rock worden opgezocht. Van luchtige en dansbare symfonieën tot intieme intermezzo’s, het komt allemaal voorbij in een enerverende live show van dit multi-instrumentale drietal. Powerized is klaar om Nederland aan te steken met hun energieke pop.

Muzikaal kun je Powerized het beste plaatsen tussen P!nk, Imagine Dragons en Jessie J. De band heeft al veel live ervaring metdiverse tours door Europa en een tour door Japan, waarbij ze een ijzersterke indruk achter lieten. Na de release van singles “Let The Good Be Better”, “#nofilter” en “Cycles” kwam Powerized op 21 april 2023 met haar debuutalbum “BETTER THAN YOU” via het Duitse label Yellow Muffin Records.

popkoor The Happening

Met dit 2e album viert de band deze release dit jaar op ambitieuze wijze met een hele speciale show in Nederland. In samenwerking met popkoor The Happening zal Powerized zijn show op geheel eigen wijze opvoeren, bestaande uit eigen muziek en bekende covers. Met deze vele muzikanten op en om het podium wordt het een spektakel, uitgevoerd door muziekgroepen met een gezamenlijke passie in een grootse show.

 

  18 mei 2024
  Deur open: 19:45 uur
  de zaal
  Entree: € 20,00 | early bird € 17,50

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda