PUINBAL

PUINBAL

vr 1 december 2023

Tickets   Event

Sounds Like Juggling heeft een heel nieuw genre uitgevonden: muziek maken dóór te jongleren. Beats met zelfgebouwde shakerballen en bonkende jerrycans, bodypercussie als een bal in de lucht is en een hand even vrij heeft. Walsen met tikkende metalen buizen, dansen met een berg kartonnen dozen. Zo heb je jongleren nog nooit gehoord!

PUINBAL gaat over een wonderlijke diersoort: de mens. We willen hoger, sneller, meer, niks laten vallen, alle ballen in de lucht houden. We gaan door, door, desnoods tegen de klippen op. We zijn ongelooflijke overlevers en onverbeterlijke volhouders. Gevangen in patronen vallen we elkaar in de armen en vechten elkaar de tent uit: Juggling with life.

PUINBAL is een betoverende mix van muziek, jongleren en beeldend theater die je raakt. Gewapend met hun unieke jongleergrooves gaan de vier performers van Sounds Like Juggling het leven te lijf.

“Sirio..! Hoger! Sneller! Guido..! GUIDO!! Naar voren! Terug! Arthur! Ogen dicht! OUT!!”

PUINBAL in de Gelderlandfabriek is een voorstelling met STIP

Pay What You Can

Bij de STIP voorstellingen koop je van te voren je kaartje via de button op de website, die je door-leidt naar het betaalsysteem van theater de Fransche School.
Hier geef je aan of je de adviesprijs betaalt of je eigen gekozen tarief met een minimum van € 2,50.

  1 december 2023
  Deur open: 19:45 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: pay what you can

Tickets   Event