Remember Phil & Gary 2022

Remember Phil & Gary 2022

vr 28 januari

Tickets   Event

Op deze zaterdag avond vieren we het artistieke leven van Philip Parris Lynott en Robert William Gary Moore. De Gelderlandfabriek wordt voor deze gelegenheid volledig in Ierse sferen gebracht. Samen een biertje drinken en genieten van de muziek met fans, of zoals Phil ze noemde, supporters. Muziek liefhebbers, rock liefhebbers en vooral liefhebbers van Philip Lynott, Gary Moore en Thin Lizzy.

Phil & Gary lieten ons een zeer kostbare erfenis aan muziek na. Muziek die miljoenen muzikanten over de hele wereld geïnspireerd heeft. Muziek die op de dag van vandaag nog vele malen gespeeld wordt door bekende bands over de hele wereld.

 

Na het rampjaar 2021, waarin de tiende editie van Remember Phil & Gary geschrapt moest worden, kunnen we nu met trots onze jubileumeditie aankondigen. De tiende editie zal in 2022 een feit zijn!

Het evenement Remember Phil & Gary met de eerste editie in 2012 is opgezet door Peter Vleeshouwers als eerbetoon aan Philip Parris Lynott en vanaf 2013 ook voor Robert William Gary Moore. Beide Ierse muzikanten lieten een enorme erfenis aan tijdloze muziek na (met Thin Lizzy maar ook solo) die miljoenen mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd en dat nog steeds doet.

Het is de organisatie gelukt om voor deze speciale editie van Remember Phil & Gary de Britse formatie GRAND SLAM te strikken. Grand Slam is de band die Philip Lynott oprichtte nadat Thin Lizzy was opgeheven. Grand Slam werd enkele jaren geleden heropgericht door gitarist van het eerste uur Laurence Archer (later actief in o.a. UFO) en bracht in 2019 het album ‘Hit the Ground’ uit. Tijdens Remember Phil & Gary zal Grand Slam een unieke set neerzetten van eigen nummers, maar de mannen zullen ook Gary Moore in het zonnetje zetten middels een aantal verrassende tracks.

Het Nederlandse LIZZY ON THE LOOSE is als voorprogramma aangetrokken. Zij zullen de avond openen met een flink aantal Thin Lizzy klassiekers.

Boekpresentatie

Tijdens de tiende editie van Remember Phil & Gary zal het boek over de eerste negen edities van het evenement, geschreven door organisator Peter Vleeshouwers, worden gepresenteerd. Het streng gelimiteerde boek zal ook te koop zijn bij de merchandise stands.

Volg voor de laatste updates hier de officiële Facebook-pagina van Remember Phil & Gary 

  28 januari 2022
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: 25,00

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda