On Stage special: Robin Borneman  | support Lynn Kools

On Stage special: Robin Borneman | support Lynn Kools

za 22 juni

Tickets

Robin Borneman is een Nederlandse zanger, producer en verhalenverteller wiens muziek rijk is aan betekenis, poëzie en symboliek.
Zijn unieke geluid combineert folk, blues, americana en klassieke muziek. Geïnspireerd door Amerikaanse singer-songwriters als Tom Waits, Johnny Cash en Bob Dylan, begon hij op jonge leeftijd op te treden en bracht hij meerdere albums uit. Zijn doorbraak kwam toen zijn album ‘Home’ veel exemplaren verkocht en hij landelijke erkenning kreeg. In 2013 ontdekte de Amerikaanse producer Paul O’ Neill hem op YouTube en bood hem een plek in de symfonische rockband ‘Trans-Siberian Orchestra’ aan, waarmee hij voor grote menigten optrad.

dynamische zang

In 2014 kreeg hij een contract bij platenlabel Kroese Records en werkte hij ruim zes jaar intensief aan het schrijven, opnemen en uitbrengen van zijn muzikale trilogie ‘Folklore’.
‘Folklore’ is een uniek, filmisch epos over de reizen van een naamloze Ranger. Het bevat donkere ballades, volledig georkestreerde rocksongs, spoken word en klassieke strijkarrangementen. Allen verbonden door Robin’s dynamische zang.
Alle drie de albums werden unaniem geprezen door zowel fans als critici.

trouwe fanbase

In 2021 wint hij het Nederlandse televisieprogramma ‘We Want More’ en wordt Robin bekend bij een breder publiek. Vervolgens brengt hij online een nieuwe single ‘Remember’ uit die een opmerkelijk fris, meer pop-georiënteerd geluid heeft.
Robin heeft een groeiende aanhang en heeft zichzelf gevestigd als soloartiest. Zijn langverwachte soloalbum verschijnt in september 2024.

Lynn Kools

Lynn Kools is een 19 jarige singer/songwriter uit Culemborg. Haar passie voor zang en muziek begon vroeg. Als klein meisje mocht ze in een kinderkoor, maar dat vond ze niets. Lynn wilde solo zingen en ging op zangles.

Op haar 13e verjaardag kreeg Lynn een ukelele waarmee zij zichzelf leerde begeleiden. Daarmee plaatste ze covers op Instagram. Dit leverde haar een contract op met een bekend ukelele merk en meer dan 10.000 volgers.
Op haar 14e schreef Lynn haar eerste liedje ‘Broken Promises’ en sindsdien is ze niet meer gestopt met het schrijven van eigen muziek.

Op haar 16e bracht ze haar eerste single ‘Leave me Anyway’ uit waarmee ze de Gelderse finale van Kunstbende won. Vlak daarna kwam haar debuut EP ’50 shades of blue’ uit. In 2023 volgde de single ‘I love you’ en onlangs heef ze haar nieuwste ‘Warmth’.
De muziek van Lynn valt onder het genre Engelstalige singer-songwriter / indie folk.

Inmiddels studeert Lynn op de Herman Brood Academie in Utrecht en is vastbesloten om met haar eigen muziek haar plekje te veroveren in de muziekindustrie.

  22 juni 2024
  Deur open: 19:45 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: € 16,00

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda