Salon Zauberflöte | Femke Huizinga, Izhar Elias, Marius Gosschalk en Marta Jiménez

Salon Zauberflöte | Femke Huizinga, Izhar Elias, Marius Gosschalk en Marta Jiménez

zo 20 juni 2021

Tickets   Event

De huiskamerversie van de Zauberflöte wordt weer tot leven gewekt! We bevinden ons in een Franse salon met deze 19e eeuwse bewerking voor viool, altviool en gitaar. De zaal is sfeervol ingericht.

Gastheer en verhalenverteller Marius Gosschalk vertelt over de magische avonturen van de Koningin van de nacht, een flierefluitende vogelvanger en het verliefde stel, Tamino en Pamina. De salons waren heel gebruikelijk voor de vroeg 19e eeuwse high society: men speelde de nieuwste opera hits, voor en met elkaar, een belangrijke bezigheid in een tijd waarin de tv, smartphone en streaming diensten nog niet bestonden. In Salon Zauberflöte ligt de focus op de muziek, het verhalende en de intimiteit van Mozart’s meesterwerk.

Marta Jiménez (altviool)

Femke Huizinga (viool) en Izhar Elias (gitaar)

Femke Huizinga (viool), Izhar Elias (gitaar) en Marta Jiménez (altviool) zijn alle drie bekende specialisten op het gebied van de historische uitvoeringspraktijk. Femke en Marta spelen in gerenommeerde gezelschappen als De Nederlandse Bachvereniging, Holland Baroque en Anima Eterna Brugge. Izhar Elias is winnaar van de Nederlandse Muziekprijs en heeft een grote (inter)nationale carrière als solist en in diverse gezelschappen.

Het concert start op zondag 20 juni om 11.00 uur.

Tickets komen hier, indien de versoepelingen doorgaan, beschikbaar vanaf 6 juni

  20 juni 2021
  Deur open: 10:45 uur
  Aanvang: 11:00 uur
  de zaal
  Entree: € 17,50 | t/m 14 jaar: € 12,50

Tickets   Event