Sarah Isabel

Sarah Isabel

wo 22 november 2023

  Event

Popmuziek met een vleugje Franse chansons

Winnares Concours de la Chanson Française 2023

Sarah Isabel zingt covers, maar ook eigen werk en begeleidt zichzelf op de piano. Haar repertoire varieert van Nederlandse kleinkunst muziek tot Franse chansons en heeft invloeden van pop en jazzmuziek.

Sarah van Heuven (1999) is opgegroeid in Culemborg, maar inmiddels is ze uitgevlogen naar Amsterdam. De afgelopen jaren heeft ze in verschillende bands gezongen waarmee op allerlei plekken in het land optrad. In 2017 won zij ‘The Voice of Culemborg’, met in de vakjury Ben Cramer. Als jong talent mocht zij in het voorprogramma staan van Charl Delemarre, Max Meser, The Bony King of Nowhere en Maurice van Hoek.

Sarah Isabel heeft haar eigen concerten georganiseerd in de kapel van het Elisabeth Weeshuis Museum en Theater aan de Slag. Ze maakte haar eerste avondvullende muziektheatervoorstelling in de Gelderlandfabriek met haar muziekduo Lies & Saar en samen stonden ze ook in de Kleine Komedie, het TapasTheater, Theaterfestival Karavaan en het Betty Asfalt Complex. Afgelopen zomer ging Sarah voor de derde keer op tournee in Italië met Big Band PeeWee’s Problem uit Amstelveen.

Op 9 december 2022 kwam Sarah’s debuut single ‘She Forgot’ uit. Haar debuutsingle is gebaseerd op het sprookje ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ en is geïnspireerd door muziekvan Kate Bush, Birdy en Katie Melua.
In april 2023 won Sarah Isabel het Concours de la Chanson Française met een vertolking van het chanson Voilà van Barbara Pravi. Zo won zowel de Grand Prix als de Prijs du Public. Naar aanleiding daarvan zong ze live op televisie in Tijd voor MAX en bracht ze het nummer uit als single.

  22 november 2023
  Aanvang: 17:00 uur
  de entree
  Entree: gratis!

  Event