Sweet Hannah > silent Disco: DJ Mike Lambooij > Stijn Meuris

Sweet Hannah > silent Disco: DJ Mike Lambooij > Stijn Meuris

za 15 augustus

Tickets   Event

Sweet Hannah

 

Sweet Hannah is een aanstormende folkrockband uit Culemborg die klinkt als… Tja, dat is lastig te zeggen. Rock, folk, country of reggae, Sweet Hannah speelt het. Een band die je de ene keer laat dansen en dan weer stil laat luisteren, maar ook dan is het rauwe randje nooit ver weg. Met een trompet en mandoline als special features!

Eerder was deze band al te bewonderen op diverse podia als Tivoli, dB’s en verschillende festivals. 

In 2020 brachten ze hun tweede EP ‘Dive’ uit, opgenomen bij Frans Hagenaars in de Excelsior-studio. Door corona viel het bijbehorende tourtje helaas in het water. Dan maar een paar sterke nieuwe songs schrijven, die deze avond voor het eerst van het podium af zullen knallen!

Silent Disco: DJ Mike Lambooij

Mike was er meteen bij tijdens de eerste uitzending van Niet Afgelast, onze online ge-live-streamde concert reeks. Nu is hij weer terug dit maal live als DJ op onze silent discovloer. We kijken uit naar een avondje lekker dansen op 70’s en 80’s muziek.

Stijn Meuris

Stijn en de sterren

Wedden dat u binnenkort aan Stijn Meuris denkt als u naar de hemel kijkt? De Man van Noordkaap, Monza en Meuris is al van kindsbeen begeesterd door het heelal. Hij voert u mee naar zijn favoriete ruimte. Met een ster tussen de sterren. 

Stijn Meuris is een man van vele hobby’s. Vanuit standplaats Hasselt voorziet hij het land al vele jaren van klank, woord en beeld. Zingend van Noordkaap over Monza tot Meuris. Schrijvend van popmuziek over reportages tot columns. Regisserend van Man Bijt Hond tot Stijn & Het Heelal. De zoon die Kuifje graag had willen hebben.

  15 augustus 2020
  Deur open: 20:15 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  door de hele fabriek
  Entree: € 22,50

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda