Buiten Adem (extra voorstelling ingepland om 21:15 uur)

Buiten Adem (extra voorstelling ingepland om 21:15 uur)

za 27 juni 2020

Tickets

Voorstelling van 19:30 uur is uitverkocht. Extra voorstelling om 21:15 uur. Eric Borrias en Marijn van den Bogaard spelen Buiten adem. Een openhartig tweegesprek tussen twee theatermakers die plotseling tot stilstand komen. Over wat er van je overblijft als je niet meer in het licht staat.  Over geluk zoeken in tijden van ellende. Over troost vinden op 1,5 meter afstand.  

Buiten adem is een poëtische en komische voorstelling over twee (jonge)mannen die een poging doen op adem te komen in een wereld die op zijn kop staat. 

Verhalenverteller Eric Borrias (65) behoort met 30 jaar ervaring tot een van de populairste vertellers van ons land. Hij treedt op in binnen- en buitenland en werd in 2016 unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen. Naast het spelen van voorstellingen, werkt hij als vertelcoach en regisseur. Als actieve oudere, die bruist van vitaliteit en verhalen, kan hij zich moeilijk neerleggen bij de stempel ‘risico-groep’. 

Theatermaker Marijn van den Bogaard (27) studeerde in 2016 af aan de Utrechtse toneelschool. Sindsdien is hij actief als acteur en regisseur, onder andere bij De Gelderlandfabriek en in samenwerking met zijn eigen gezelschap Theater Tocht. Afgelopen jaar regisseerde hij in Culemborg ‘Voor ik het vergeet’ en dit jaar stond hij in de startblokken voor een nieuwe productie. Verwachtingen, plannen, spanningen lopen op voor deze jonge, bevlogen ondernemer, tot de crises hem, net als velen anderen, noodgedwongen tot stilstand brengt. 

Eric en Marijn besluiten de handen (in figuurlijke zin) ineen te slaan, nu de zalen weer open mogen voor een klein publiek. Vanuit twee perspectieven blikken zij terug en brengen samen deze ode aan de ontmoeting. 

  27 juni 2020
  Deur open: 21:00 uur
  Aanvang: 21:15 uur
  de zaal
  Entree: €15,00

Tickets