Theaterwerkplaats Tocht presenteert: Troostgravers

Theaterwerkplaats Tocht presenteert: Troostgravers

vr 26 april 2024

Tickets

Een hartverwarmende, absurd-komische theatervoorstelling over verlies.

‘Troostgravers’ graaft een weg naar een plek, ver onder onze voeten, die vol ligt met alles wat verloren is. Van geliefden tot een knuffelbeer, van de beste jaren van je leven tot iets waarvan je niet eens wist dat je het kwijt was.
‘Troostgravers’ is een surrealistische dwaaltocht. Het leven loopt hier nooit zoals gehoopt, maar er is altijd nog een ander om tegenaan te leunen.
Wat laten we achter? Hoe vullen we de leegtes? Waar vinden we troost?

Theaterwerkplaats Tocht maakt dans- en theatervoorstellingen samen met een gemixte cast van 65-plussers en jongvolwassenen, onder leiding van professionele theatermakers. Er wordt gewerkt vanuit persoonlijke verhalen van deelnemers en gespeeld voor regulier
publiek, scholen en zorgverleners. ‘Troostgravers’ komt tot stand onder de vleugels van Stichting Senioren Collectief Culemborg.

Wil je op de hoogte blijven van projecten en voorstellingen van de Theaterwerkplaats? Mail dan naar info@theaterwerkplaatstocht.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

credits

Cast: Irma Mommers, Marijn Manniën, Thomas Dijs, Mathilde van den Berg, Reijertje van Barneveld, Jan den Hertog, Janny Stolte, Dike Woerdenbach, Rosalien Jansema, Renée Zomerhuis, Hennie Smidt, Yvonne der Kinderen, Léonie Raevel, Nadine Pennink-Wouters,
Ria Sadowski, Merlijn Baars, Martin van Zandwijk, Els van Heijst.
Tekst: Anne Hogewind
Regie: Marijn van den Bogaard
Choreografie: Arjuna Vermeulen
Arrangement: Mark Snels en Arjuna Vermeulen
Scenografie: Floris Barnhoorn
Productie: Peggy Loch
Educatie: Eva Beijneveld
Marketing: Nathalie Eggels

De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Lang Leve Kunstfonds, VSB-fonds, Cultuurfonds Gelderland, Cultuurfonds Culemborg, Fundatie van den Santheuvel, Sobbe, Plus Giel Smits, DS Eventcenter en de Gelderlandfabriek.

  26 april 2024
  Aanvang: 13:00 uur
  Noord
  Entree: € 16,50

Tickets