Ticket West (+ guest) > Festa di una Volta > silent disco: DJ Rick Snel

Ticket West (+ guest) > Festa di una Volta > silent disco: DJ Rick Snel

za 1 augustus 2020

Tickets   Event

De hele maand Augustus staat in het teken van de zomer. Elke zaterdag hebben we dan ook een minifestival. Geniet de hele avond van inspirerende artiesten terwijl je nipt aan je zelfgemaakte cocktail. Je wordt in groepen ingedeeld, waarbij er gerouleerd wordt met een maximaal aantal personen. Zo kun je op een veilige manier genieten en toch een heerlijke avond hebben! De artiesten van deze avond is Ticket West, Una Volta zorgt voor vermaakt en Dj Rick Snel laat je (op afstand) dansen met zijn silent disco.

Ticket West (+ guest)

Ticket West is een West Coast bluesband, geïnspireerd door artiesten als T-Bone Walker, William Clarke, Wes Weston en Rod Piazza. West Coast Blues is een van de meest toegankelijke blues stijlen. Deze stijl is sterk beïnvloed door jazz-bigband en jumpblues-muziek en is afkomstig van de Amerikaanse westkust. Voormalige Texas bluesmuzikanten die in de jaren veertig naar Californië verhuisden, hadden een grote invloed op de ontwikkeling van deze muziekstijl. Het hart van Ticket West bestaat uit twee Nederlandse broers die de blues zich eigen hebben gemaakt. De invloeden van jazz-bigband en jumpblues zorgen voor veel swing. Dit is zeker te merken in de muziek van Ticket West.

 


Festa di una Volta

Het restaurant Una Volta zorgt voor een extra beleving tijdens deze avond. Elk feestje wordt een stuk leuker met een tropische cocktail en lekkere bites. Maak samen met Una Volta jouw eigen cocktail en laat je verassen door spectaculaire acts. Kijk niet raar op als er plots een vuurspuwer voor je neus staat. Je hebt bijna het gevoel of je écht even weg van huis bent!

 


silent disco: DJ Rick Snel

Rick Snel, bekend als dj en organisator van de We Love feesten, draait voor jou zijn favoriete tracks in een silent disco setting.
Je kan de beste dansbare muziek verwachten vanaf de jaren 60 tot nu.  Dans in je eigen bubbel en laat Rick Snel je mee nemen door alle decennia aan hits.

  1 augustus 2020
  Deur open: 20:15 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  door de hele fabriek
  Entree: € 29,00

Tickets   Event