Afgelast: Tim Overdiek en Bert Wagendorp

Afgelast: Tim Overdiek en Bert Wagendorp

zo 7 februari 2021

Helaas  komt deze voorstelling te vervallen.
Met iedereen die al tickets heeft aangeschaft wordt contact opgenomen.

Preek & Pint op ’t Pleintje

Tim Overdiek en Bert Wagendorp gaan deze middag met elkaar en met de zaal in gesprek over mannenvriendschap en mannelijke onmacht. Zij kennen elkaar al jaren en hebben een hechte vriendschap met elkaar. 

Tim Overdiek was als journalist werkzaam bij de NOS waar hij onder andere de middageditie van het Radio 1 journaal presenteerde. Nadat hij in 2016 de journalistiek verliet startte hij een nieuwe carrière als therapeutisch coach.

Bert Wagendorp is schrijver en journalist. Sinds 1988 is hij verbonden aan de Volkskrant waar hij onder andere sportverslaggeving deed en correspondent was in Londen. Vanaf 2006 volgde hij Jan Blokker op als algemeen columnist. Bert Wagendorp heeft een aantal romans op zijn naam staan waarvan “Ventoux” verfilmd werd. 

In hun gezamenlijke Preek en Pint lezing snijden Tim en Bert vragen aan over waarom mannen anders omgaan met tegenslag en emotie als vrouwen. Hebben mannen liever geen hulp en denken ze in oplossingen? Waarom ergeren vrouwen zich aan die “zwijgende man”? Een inspirerende middaglezing die aanzet tot nadenken over verschillen en overeenkomsten tussen mannen en vrouwen.

Preek & Pint op ’t Pleintje is de titel van een serie scherpzinnige en actuele lezingen. Elke maand een andere spreker. Elke maand een ander thema. Centraal staat de zoektocht naar “zingeving” in deze enerverende en soms ook verwarrende tijd. Tijdens elke lezing krijgt u als publiek volop de kans om vragen te stellen en mee te discussiëren over de aangesneden thema’s. Een bezoek aan de Preek & Pint lezingen levert voer voor de geest en stof tot nadenken. Zeker genoeg om onder het genot van een pint door te praten.  

foto header: Madara Parma

  7 februari 2021
  Aanvang: 16:00 uur
  het pleintje
  Entree: € 15,00 inclusief een pint