We Love 90s 00s 10s

We Love 90s 00s 10s

za 7 september - 21:00 uur

Tickets   Event

Stap terug in de tijd en omarm de onvergetelijke hits van de jaren 90, 00s en 10s! Op zaterdag 7 september transformeert de Gelderlandfabriek in Culemborg weer in een tijdmachine die je meeneemt naar de hoogtijdagen van de popmuziek. We Love 90s 00s 10s staat garant voor een avond vol nostalgische deuntjes, dansbare ritmes en onvergetelijke herinneringen.
DJ’s Rick Snel & guest nemen je mee op een muzikale reis waarin je de tijd uit het oog verliest en herinneringen ophaalt aan de tijd waarin je eerste liefde plaatsvond, de dansvloer je tweede thuis was en de muziek de sound of your life bepaalde.
De Gelderlandfabriek wordt omgetoverd tot de ultieme dansarena, waar je samen met gelijkgestemde feestgangers de avond doorbrengt op de meest aanstekelijke tunes. Van de onmiskenbare hits van de Backstreet Boys en Spice Girls tot de opzwepende beats van Rihanna en Justin Timberlake, elk nummer is een stap terug in de tijd naar de soundtrack van je leven.

Tijdens deze dansavond zullen de leukste nummers uit de 90’s, 00’s en 10’s te horen zijn. Laat je verassen, geniet van wisselende speciaalbieren en kwaliteitswijnen van wijnhuis Margaret Wines. Dans tot je niet meer kan en ga door tot in de late uurtjes.

  7 september 2024
  Deur open: 20:45 uur
  de zaal
  Entree: 15,00

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda