de Gelderlandfabriek

vrienden van de fabriek

Big World 4 Lovers – Esmay Groot Koerkamp
‘It’s all about the third Nipple’- dansvoorstelling door Piet van Dycke en Kelly Vanneste | Lek art
Greetje Bijma en Doeke Bekius | Jam, Jazz & Pizza | foto Jasper Geelen
The Best of Einaudi – Ligconcert Jeroen en Sandra van Veen | foto Jasper Geelen

De fabriek na 2 jaar Corona tijd
De kunst- en cultuursectoren zijn hard getroffen. Wanneer concerten, voorstellingen en andere activiteiten straks weer mogen is herstellen van de schade die de maatregelen veroorzaakten een serieuze uitdaging.

Maar we hebben er weer zin in! Langzaam weer opbouwen en kijken wat er allemaal wel kan en past. Kom je ook

Wees welkom: wij doen er alles aan dat zodra je binnen bent en je voorstelling of concert begint, je even helemaal kan opgaan in dat wat de artiesten brengen

Steuntje in de rug
We krijgen vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om ons te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in onze fabriek. En natuurlijk: een extra bijdrage aan onze organisatie is als kunstmest en altijd welkom!

Deze bijdrage geeft ons net dat steuntje in de rug om deze periode overeind te blijven. Daarnaast help je ons om vooruit te blijven kijken, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en nieuwe producties te maken. Alvast dank!

Eenmalig geven
Wil je geven aan cultuur in de Gelderlandfabriek? Je kunt een donatie doen op onze ANBI stichting: NL 85RABO 0345968328 tgv Gelderland Cultuurfabriek. Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet dan je mailadres erbij.
Met deze steun stel je ons allen in staat om vooruit te kijken en de komende tijd te overbruggen. Gezamenlijk maken wij een diepe buiging voor jou!

Donateur worden
Houd de Gelderlandfabriek springlevend! Wat fijn dat je je aansluit en vriend van de fabriek wordt. Voor een (vast) bedrag per jaar word je onze vriend en doneer je jouw bijdrage aan onze culturele ANBI stichting / RSIN859811062 (wil je meer weten over de belastingvoordelen van een grotere gift of structurele gift? Check de belastingdienst). Jouw bijdrage helpt de fabriek om een kwalitatief cultureel programma aan te blijven bieden en ons volgens de Fair Practise Code te laten handelen.

De fabriek wil een kwalitatief cultureel programma aan bieden en tegelijk volgens de Fair Practice Code handelen. Dit is een gedragscode voor ondernemen en werken in kunst, cultuur en creatieve industrie op basis van vijf kernwaarden: solidariteit, diversiteit, vertrouwen, duurzaamheid en transparantie.


Mail ons met je gegevens zoals naam, adres, email-adres, telefoonnummer, geboortedatum, rekeningnummer en je te doneren bedrag. Van ons krijg je dan een machtiging om te accorderen.

Met vriendelijke groet namens het hele team,

Mark van Dooren

Directeur stichting de Gelderland Cultuurfabriek