de Gelderlandfabriek

toegankelijkheid

Iedereen welkom!

De Gelderlandfabriek probeert voor iedereen toegankelijk te zijn: de ingang en vrijwel alle ruimten zijn drempelloos te bereiken. Alle basisvoorzieningen zijn drempelloos te bereiken. Ook is er een ruim invalidentoilet aanwezig.

Natuurlijk is er nog iets te verbeteren in ons industrieel erfgoed. Daarover zijn wij met experts in gesprek.
Wij hebben nog geen dovenlus in de zaal.

Mede gezien de bovengenoemde punten hebben wij nog geen Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid mogen ontvangen. Dat vinden wij jammer en we zullen er hard aan werken om stapsgewijs wel te komen tot dat keurmerk in uiterlijk 2023. Tot die tijd zijn onze medewerkers extra behulpzaam.

LNP voorstellingen, Language No Problem. Voorstellingen voor iedereen! In dit seizoen bijvoorbeeld Cezanne Tegelberg Company op 27 januari.

Kleine beurs? is jouw financiële situatie een reden om ons niet te bezoeken? We hebben regelmatig kleine toegangsprijzen, gratis events en steeds vaker ‘Pay What You Can’ (serie Blues at the factory)

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

ADRES
de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
4101 NG Culemborg
Algemeen tel. +31 (0)345 227 227
Restaurant una Volta tel. +31 (0)345 227 228
Reserveren kan alleen telefonisch
» laat adres zien in Google maps

PARKEREN EN OV
De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich bij het Stationsplein, vanaf de rotonde na ca. 200 meter aan de rechterkant. Via een trap op deze parkeerplaats bereik je de ingang van de Gelderlandfabriek. Ook als je met het openbaar vervoer komt, kun je gebruikmaken van deze trap. Voor minder valide bezoekers zijn er speciale parkeerplekken beschikbaar bij de ingang op het talud.

OPENINGSTIJDEN (let op: gedurende de tijd van maatregelen tegen verspreiding van Covid19 wijzigen deze tijden regelmatig)
de Gelderlandfabriek
is open maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.00 uur en wanneer er een opening, concert- of dansavond gepland staat in de agenda.
una Volta is open maandag tot en met zondag vanaf 11.00 uur (keuken open vanaf 12.00 uur).