Blues @ the Factory met oa Lothar Wijnvoord

Blues @ the Factory met oa Lothar Wijnvoord

do 28 september 2023

Blues@ the Factory is here to stay. Samen met For the Road zetten we weer elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer. Vanavond met oa Lothar Wijnvoord

Lothar kreeg muziek met de paplepel ingegeven want het gezin waarin hij opgroeide had de blues een belangrijke een prominente plaats. Al op zijn elfde leerde hij de eerste gitaarakkoorden van zijn vader die hem leerde meespelen met platen en dvd’s. Grote invloeden zijn o.m. Eelco Gelling, Led Zeppelin, Eric Clapton maar ook J.J. Cale. Tijdens een van de vele jamsessies bij Red Kees Ruimzicht werd hij door zanger/gitarist Robbert Fossen uitgenodigd deel te nemen aan een nieuw project wat Fossen gelanceerd had ‘The Muddy Waters Tribute band’.

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

  28 september 2023
  Deur open: 20:00 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  het pleintje
  Entree: pay what you can