Blues @ the Factory met oa Jean Paul Rena & Kenan Özdemir

Blues @ the Factory met oa Jean Paul Rena & Kenan Özdemir

do 28 maart 2024

Blues@ the Factory is de nieuwe programmeringslijn in onze agenda. Samen met For the Road zetten we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer. Dit kunnen sessies zijn waarin lokaal talent gepresenteerd wordt maar ook optredens van bijzondere hoofdgasten. Deze keer met met oa Jean Paul Rena & Kenan Özdemir

Kenan Özdemir

Kenan Özdemir (header) speelt al tien jaar met zijn band “The Özdemirs”. Samen hebben ze getourd van Noorwegen tot Italië, van Spanje tot Polen en overal daartussenin. Als back-up van verschillende artiesten zoals Memo Gonzalez, Kirk Fletcher, Shawn Pittman, Trudy Lynn, Mike Morgan, Holland K, Smith, Tad Robinson en soulzanger Johnny. Rawls. In die tijd heeft Kenan zijn oren, oren en muzikaal gevoel aangescherpt en is hij zelf een legitieme frontman, zanger en gitarist geworden.

De liefde van zijn vader voor Amerikaanse muziek was ernstig aanstekelijk. Nu kanaliseert Kenan deze liefde via een indrukwekkend en dansbaar repertoire van blues, soul, funk en R&B.

Jean Paul Rena

Jean Paul Rena

Jean Paul Rena komt uit Nederland. Geboren in een artiestenfamilie is hij vanaf de eerste dag dat hij zich herinnert verslaafd aan blues en gitaar. Opgegroeid in een sfeer van zwarte Afrikaanse en Amerikaanse rootsmuziek vond hij blues de meest natuurlijke manier om zijn pad met zijn muzikale carrière te vervolgen.

Hij ontdekte dat al zijn helden goede gitaristen waren. Na het zien en ontmoeten van Stevie Ray Vaughan begon hij uiteindelijk met het schrijven van zijn eigen materiaal en als frontman van zijn eigen driekoppige band. Tot nu toe bracht hij vijf albums uit.
De muziek van Jean Paul Rena is herkenbaar als emotionele mix van Blues, Amerikaanse Roots Rock en Rock & Roll.

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

  28 maart 2024
  Deur open: 20:00 uur
  het pleintje
  Entree: betaal wat je kunt