Janne Eraker Ensemble + Béla Teiwes

Janne Eraker Ensemble + Béla Teiwes

do 19 oktober 2023

Tickets   Event

An Evening at the Factory’ is een maandelijkse artist meetup. Verwacht kwalitatieve, vernieuwende en soms verwarrende programmering. Vol aanknopingspunten voor een inhoudelijk gesprek nadien.

Choreografe en tapdanseres Janne Eraker maakte samen met een voortreffelijke groep muzikanten het grensverleggende tapdans album Movements for Listening. 

Vanuit dit project ontwikkelde zich het Janne Eraker Ensemble. Op basis van improvisatie en partituren leidt Eraker een wisselende selectie van de muzikanten die meespelen op het album. Deze Evening is de presentatie van het album Movements for Listening en bestaat het Janne Eraker Ensemble uit Juliana Venter, Ivar Grydeland en Janne Eraker.

JANNE ERAKER
Béla Teiwes

Béla Teiwes (1998) is geboren en getogen in Haarlem. In 2018 is ze begonnen aan de Rietveld Academie. Tijdens haar studie werd ze zwanger en in 2022 werd haar zoon geboren. In 2023 studeerde ze af. Het feit dat ze een jonge moeder is, heeft haar praktijk veranderd in een zachtere, intiemere praktijk. Vanavond verteld ze over haar werk wat deze periode in de entree van de Gelderlandfabriek tentoongesteld wordt.

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

logo an Evening at the Factory  logo de Perifeer

Deze 25ste Evening is een artist meetup met STIP.
An Evening at the Factory is mede mogelijk gemaakt door:

Pay What You Can

Bij de STIP voorstellingen koop je van te voren je kaartje via de button op de website, die je door-leidt naar het betaalsysteem van theater de Fransche School.
Hier geef je aan of je de adviesprijs betaalt of je eigen gekozen tarief met een minimum van € 2,50.

  19 oktober 2023
  Deur open: 19:15 uur
  Aanvang: 19:30 uur
  het pleintje
  Entree: pay what you can

Tickets   Event