de Gelderlandfabriek

eten & drinken

Eten & drinken: In de Gelderlandfabriek serveren we lekker eten. Eten waarbij je je vingers aflikt. Daarnaast schenken we een breed assortiment aan drankjes.

De maaltijden in de zakelijke arrangementen van de Gelderlandfabriek worden verzorgd vanuit ons restaurant una Volta. Je vindt una Volta in de oudste ruimte van de fabriek, de prachtige locomotiefloods uit 1868.
Verse pasta’s en salades, carpaccio en vitello tonato zijn enkele voorbeelden van de Italiaans geïnspireerde kaart.In una Volta bereiden ze in de open keuken gerechten die hun oorsprong vinden in Italië. 

De koks gebruiken mooie, uit Italië geïmporteerde producten. Zoals burratta, balsamico en echt pizza bloem. Daarnaast prachtig desem brood van KRUIM. En eerlijk vlees van hofleverancier Burg en Bol.
Alle zijn geselecteerde ingrediënten met oog op kwaliteit en zorg voor ons milieu.


Het hart van de keuken is de houtgestookte pizzaoven. De pizza’s maken de chefs met authentiek Italiaanse bloem, water, gist, goede olijfolie en zeezout.
Ben je een dagje in huis in één van onze verhuurbare ruimtes? Dan vind je daar de koelkast goed gevuld met een mooi assortiment fris en biologische sappen. Je koffie maak je met het aanwezige Nespresso apparaat. En in iedere ruimte is een gevarieerde collectie biologische theeën aanwezig.

Maak je gebruik van een vergaderarrangement, ben je vrij jezelf te helpen aan warme of gekoelde drank.
In geval van een ander gekozen verhuring berekenen we je genuttigde drankjes op nacalculatie.